Οπεκα / ΟΠΕΚΑ: Κανένα ζήτημα περικοπών στα αναπηρικά επιδόματα ... : Η καταβολή των συντάξεων αυγούστου, των προνοιακών επιδομάτων του οπεκα, και αναδρομικών του ν.

Οπεκα / ΟΠΕΚΑ: Κανένα ζήτημα περικοπών στα αναπηρικά επιδόματα ... : Η καταβολή των συντάξεων αυγούστου, των προνοιακών επιδομάτων του οπεκα, και αναδρομικών του ν.. Κλείνει προσωρινά, σήμερα δευτέρα 12 ιουλίου στις 18:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα α 21. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασιστεί ότι ο οπεκα θα χορηγεί 100 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί (+100 ευρώ σε περίπτωση ενοικίου). Γι αυτό τον στόχο, ο νέος οργανισμός διασυνδέεται σταδιακά με όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του κράτους. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) ανακοίνωσε. Ευρώ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τη δευτέρα 24 μαΐου έως και την.

Κεντρικός στόχος του οπεκα είναι να αναπτύξει ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα βελτιώσουν ουσιωδώς την καθημερινότητα του πολίτη. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού προν περισσότερα ». Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα. Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα και της αγροτικής εστίας απευθύνεται σε συνταξιούχους του εφκα (ογα), συνταξιούχους του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερηλίκων, ασφαλισμένους του εφκα (ογα) οι οποίοι είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του. Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των συχνών ερωτήσεων

ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού Β δόση και προνοιακά επιδόματα ...
ΟΠΕΚΑ: Επίδομα παιδιού Β δόση και προνοιακά επιδόματα ... from www.dikaiologitika.gr
Τελευταία νέα σχετικά με τον οπεκα (οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης). Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού προν περισσότερα ». Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των συχνών ερωτήσεων Το πρόγραμμα αφορά 130.000 δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν βιβλία της επιλογής τους συνολικής αξίας 20 ευρώ για κάθε δικαιούχο. Η αγροτική εστία βρίσκεται και φέτος στο πλευρό των αγροτών, της αγρότισσας μητέρας και του παιδιού μέσα από σειρά κοινωνικών προγραμμάτων που στόχο έχουν να ενισχύσουν οικονομικά και να ψυχαγωγήσουν τους ανθρώπους της υπαίθρου. Από τη δευτέρα 5 ιουλίου οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασιστεί ότι ο οπεκα θα χορηγεί 100 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί (+100 ευρώ σε περίπτωση ενοικίου).

Ευρώ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τη δευτέρα 24 μαΐου έως και την.

Τα μέλη των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα ιαματικοσ τουρισμοσ. Η καταβολή των συντάξεων αυγούστου, των προνοιακών επιδομάτων του οπεκα, και αναδρομικών του ν. Κλείνει προσωρινά, σήμερα δευτέρα 12 ιουλίου στις 18:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα α 21. Κλείνει σήμερα το απόγευμα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του επιδόματος για να ξεκινήσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της τρίτης δόσης του επιδόματος. Το πρόγραμμα αφορά 130.000 δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν βιβλία της επιλογής τους συνολικής αξίας 20 ευρώ για κάθε δικαιούχο. Το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων που αναλαμβάνει ο οπεκα ήρθε να υψώσει ασπίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μια ευαίσθητη ηλικία και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο για την συνταξιοδότηση ασφαλιστικό. Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα. Οι έγγαμοι και οι εν διαστάσει θα πρέπει να εισάγουν τον αφμ και τον αμκα του/της συζύγου. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. Βασικό εισοδηματικό κριτήριο για τη χορήγηση είναι τα 15.000 ευρώ ετήσιο οικογενειακό. Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα και της αγροτικής εστίας απευθύνεται σε συνταξιούχους του εφκα (ογα), συνταξιούχους του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερηλίκων, ασφαλισμένους του εφκα (ογα) οι οποίοι είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του. Από τη δευτέρα 5 ιουλίου οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού. Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των συχνών ερωτήσεων

Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του οπεκα και της αγροτικής εστίας απευθύνεται σε συνταξιούχους του εφκα (ογα), συνταξιούχους του λογαριασμού ανασφαλίστων υπερηλίκων, ασφαλισμένους του εφκα (ογα) οι οποίοι είναι ασφαλιστικά ενήμεροι κατά την 31η δεκεμβρίου του. Από τη δευτέρα 5 ιουλίου οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. Ευρώ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τη δευτέρα 24 μαΐου έως και την. Κλείνει σήμερα το απόγευμα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του επιδόματος για να ξεκινήσει η διαδικασία υπολογισμού της καταβολής της τρίτης δόσης του επιδόματος.

ΟΠΕΚΑ: Καταβάλλονται τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα ...
ΟΠΕΚΑ: Καταβάλλονται τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα ... from www.anatropinews.gr
Τα μέλη των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα ιαματικοσ τουρισμοσ. Eπικοινωνία ανά περιφερειακή υπηρεσία οπεκα στην σελίδα της επικοινωνίας. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασιστεί ότι ο οπεκα θα χορηγεί 100 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί (+100 ευρώ σε περίπτωση ενοικίου). Η καταβολή των συντάξεων αυγούστου, των προνοιακών επιδομάτων του οπεκα, και αναδρομικών του ν. 2 ιουλίου, 2021 7:49 πμ. Γι αυτό τον στόχο, ο νέος οργανισμός διασυνδέεται σταδιακά με όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του κράτους. Το πρόγραμμα αφορά 130.000 δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν βιβλία της επιλογής τους συνολικής αξίας 20 ευρώ για κάθε δικαιούχο.

Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα.

Κοινωνικός τουρισμός 2021 & ιαματικά λουτρά οπεκα: Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα. Τα μέλη των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα ιαματικοσ τουρισμοσ. Το πρόγραμμα αφορά 130.000 δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν βιβλία της επιλογής τους συνολικής αξίας 20 ευρώ για κάθε δικαιούχο. Αφορά σε διακοπές 6 ημερών για 3.500 συνταξιούχους. Ειδήσεις news για τον οπεκα, τον παλιό ογα., κεα, α21, επίδομα παιδιού, πληρωμή, αιτήσεις και δικαιούχοι. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του οργανισμού προν περισσότερα ». Κεα, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά επιδόματα ιουλίου 2021 παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:15 Η καταβολή των συντάξεων αυγούστου, των προνοιακών επιδομάτων του οπεκα, και αναδρομικών του ν. Ο οργανισμός προνοιακών επιδομάτων και κοινωνικής αλληλεγγύης (οπεκα) ανακοίνωσε. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. Κεντρικός στόχος του οπεκα είναι να αναπτύξει ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα βελτιώσουν ουσιωδώς την καθημερινότητα του πολίτη. Καταβλήθηκε για πρώτη φορά σε όλους τους ανάδοχους γονείς.

2 ιουλίου, 2021 7:49 πμ. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. Το πρόγραμμα αφορά 130.000 δικαιούχους, οι οποίοι μπορούν να προμηθευτούν βιβλία της επιλογής τους συνολικής αξίας 20 ευρώ για κάθε δικαιούχο. Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα. Κοινωνικός τουρισμός 2021 & ιαματικά λουτρά οπεκα:

ΟΠΕΚΑ: Οι δικαιούχοι για κοινωνικό-ιαματικό τουρισμό ...
ΟΠΕΚΑ: Οι δικαιούχοι για κοινωνικό-ιαματικό τουρισμό ... from www.ekriti.gr
Κλείνει προσωρινά, σήμερα δευτέρα 12 ιουλίου στις 18:00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα α 21. Οι έγγαμοι και οι εν διαστάσει θα πρέπει να εισάγουν τον αφμ και τον αμκα του/της συζύγου. Από τη δευτέρα 5 ιουλίου οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού. Κεα, επίδομα παιδιού, ενοικίου, προνοιακά επιδόματα ιουλίου 2021 παρασκευή, 23 ιουλίου 2021 23:15 Ευρώ, οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από τη δευτέρα 24 μαΐου έως και την. Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αποφασιστεί ότι ο οπεκα θα χορηγεί 100 ευρώ μηνιαίως ανά παιδί (+100 ευρώ σε περίπτωση ενοικίου). Γι αυτό τον στόχο, ο νέος οργανισμός διασυνδέεται σταδιακά με όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του κράτους.

2 ιουλίου, 2021 7:49 πμ.

Αφορά σε διακοπές 6 ημερών για 3.500 συνταξιούχους. Τα μέλη των οικογενειών των παραπάνω προσώπων με δικαίωμα περίθαλψης απορρέον από δικαιούχο παροχών του λαε/οπεκα. Η καταβολή των συντάξεων αυγούστου, των προνοιακών επιδομάτων του οπεκα, και αναδρομικών του ν. Από τη δευτέρα 5 ιουλίου οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων κοινωνικού. Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους δικαιούχους των λαε. Καταβλήθηκε για πρώτη φορά σε όλους τους ανάδοχους γονείς. Κοινωνικός τουρισμός 2021 & ιαματικά λουτρά οπεκα: Βασικό εισοδηματικό κριτήριο για τη χορήγηση είναι τα 15.000 ευρώ ετήσιο οικογενειακό. Οι ερωτήσεις θα ομαδοποιούνται και οι απαντήσεις θα προστίθενται στην σελίδα των συχνών ερωτήσεων Γι αυτό τον στόχο, ο νέος οργανισμός διασυνδέεται σταδιακά με όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες του κράτους. Μάθετε όλες τις ειδήσεις για το επίδομα παιδιού, επίδομα αναπηρίας αλλά και τι ισχύει για τις πληρωμές και για τα προνομιακά επιδόματα. Το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων που αναλαμβάνει ο οπεκα ήρθε να υψώσει ασπίδα προστασίας για τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε μια ευαίσθητη ηλικία και δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο για την συνταξιοδότηση ασφαλιστικό. Ειδήσεις news για τον οπεκα, τον παλιό ογα., κεα, α21, επίδομα παιδιού, πληρωμή, αιτήσεις και δικαιούχοι.